HORMONEN IN BALANS
OPGEWEKT GEMOED

€ 5,00

 

€ 12,00

 

€ 50,00

 

€ 95,00

MEDITATIE PAD VAN GELUK
RAJA DHI RAJA YOGA TARIEF

Raja dhi raja is een meditatieve vorm van Yoga waarbij poses ritmisch worden herhaald in combinatie met een specifieke vorm van ademhaling. De houdingen die we aannemen hebben een stimulerend en harmoniserend effect op de klieren van het endocriene systeem waardoor de hormoon secretie wordt geoptimaliseerd. Hormonen reguleren bijna alle processen in het lichaam; orgaanfuncties, stofwisseling, vruchtbaarheid en niet onbelangrijk; ook je gemoedstoestand.

 

 

 

Deze oefeningen zijn een eenvoudige en praktische manier om te werken aan het welzijn van je lichaam. Het vergroot innerlijke concentratie en stimuleert de stroom van prana of levensenergie. Dit ervaar je direct op het emotionele vlak: Je komt in contact met een gevoel van helderheid en blijdschap.

 

 

 

Aan het begin van de les doen we oefeningen om het lichaam open en flexibel te maken. Daarna vangen we aan met de asana’s en de ademhaling. Aan het einde van de les volgt een korte zelf massage en een meditatie op basis van een mantra.

 

 

 

Raja dhi raja betekent Koning der Koningen en is ontwikkeld door Shrii Shrii Anandamurti, de yogi filosoof en oprichter van de sociaal spirituele organisatie Ananda Marga (path of bliss). De filosofie is gericht op zelfrealisatie en het werken aan het welzijn van de samenleving.

 

De eerste les (proefles):

Losse lessen:

Kaart 5 strippen,  2 maanden geldig:

Kaart 10 strippen, 4 maanden geldig:

 

* Strippenkaarten geldig voor yin & raja dhi raja yoga